Nieuws van FOAM architecten

Updates van de bouwplaats, nieuw werk, onze inspiratie en ander nieuws.
Volg ons ook op Facebook

4 October 2019

Fotografie: Rijksmonument in Den Haag

Volledige renovatie van een rijksmonument in Scheveningen. Bekijk het project.

Lees verder

15 August 2018

Fotografie: Herenhuis in Kralingen

"Een grondige verbouwing door Euroconstruct maakte van twee voormalige woningen aan de Avenue Concordia een stadspaleis voor consultant Leon. Met de uitbouw met glazen pui aan de achterkant van de woning realiseerde FOAM een echte eyecatcher die bovendien zorgt voor een welkome zee van licht in het huis én ruim zicht op de mooie tuin." Lees het hele verhaal en bekijk de foto's.

Lees verder

27 July 2018

Fotografie: Landhuis Roosenburg

Op een prachtige plek in Wassenaar staat dit indrukwekkende landhuis. In 2017 leverden we hier een renovatie op, het eindresultaat is hier te bekijken.

Lees verder

28 September 2017

Preview: Kralingen

Het herenhuis in Kralingen is inmiddels opgeleverd. Een prachtig pand vol bijzondere details, waarvan hier een voorbeeld: de kastenwand in de keuken is tegelijkertijd de trap tussen keuken in het soutterrain en woonkamer op de bel-etage. De foto's volgen eind 2017.

Lees verder

28 September 2017

Project: Villa Z/W

Verbouwing van een halfvrijstaande jaren '70 villa in Wassenaar. Lees meer op de projectpagina.

Lees verder

5 August 2016

Nieuw werk: Parkweg Den Haag

Dit prachtige maar in een slechte staat verkerende rijksmonument aan de Parkweg in Den Haag heeft een flinke renovatie van zowel exterieur als interieur nodig. In het ontwerp voor de renovatie wordt de woning weer in de oude luister hersteld door een aantal recente verbouwingen ongedaan te maken, daarnaast wordt de woning technisch weer in het 'nu' geplaatst door het vervangen van alle installaties, plaatsing van isolatieglas etc. Met de renovatie wordt dit najaar gestart.

Lees verder

28 April 2016

Werk in uitvoering: Woning Overschie

In Overschie (Rotterdam) naderen de werkzaamheden door de aannemer hun einde. Het werk loopt op schema en de puntjes op de i komen in zicht. Zodra de aannemer het werk oplevert is het tijd voor de schilder, vloerenleggers en interieurbouwer om de klus daadwerkelijk af te maken.

Lees verder

20 April 2016

Start uitvoering: Renovatie BCL10 te Wassenaar

Wederom in Wassenaar is de aannemer inmiddels gestart met de uitvoering van de interne renovatie van een ruime twee-onder-één-kap villa. Het project behelst de renovatie van de begane grond en eerste verdieping, inclusief het realiseren van een nieuwe keuken en badkamer. Tevens worden elektra, CV, verlichting weer helemaal up-to-date gebracht.

Lees verder

20 April 2016

Werk in uitvoering: Zijdeweg Wassenaar

In Wassenaar is de aannemer inmiddels gestart met het werk aan de Zijdeweg: het sloopwerk is nagenoeg klaar, waardoor op de plek waar ooit de begane-grondvloer zat een gapend gat naar de kelder is ontstaan. Hogerop in het huis wordt al gewerkt aan de opbouw van wat straks weer een up-to-date villa zal worden.

Lees verder

10 February 2016

Nieuw werk: Zijdeweg Wassenaar

Eind vorig jaar startten we met het ontwerp van de totale renovatie van deze prachtige villa in Wassenaar. Inmiddels is de bouwvergunning aangevraagd en staat de aannemer klaar om begin maart aan te vangen met de werkzaamheden.

Lees verder

20 January 2016

Renovatie Utrecht opgeleverd

Begin 2015 tekenden we voor een klein huisje in Utrecht een complete renovatie inclusief aanbouw. Na maanden hard werk door de aannemer én de opdrachtgeefsters zelf is het project nu afgerond.

Lees verder

15 January 2016

Terugblik op 2015

2015 was het vijfde jaar in het bestaan van FOAM, en een jaar om niet zomaar te vergeten: we rondden in een jaar nooit eerder zoveel projecten af, startten ook niet eerder zoveel projecten en mochten als klap op de vuurpijl ook nog eens onze eerste werkneemster verwelkomen.

Lees verder

Laatste artikel bereikt