Nieuws van FOAM architecten

Updates van de bouwplaats, nieuw werk, onze inspiratie en ander nieuws.
Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

3 July 2023

Penthouse in uitvoering

Op deze fantastische plek in Hillegersberg, is de stad Rotterdam te bewonderen. Straks na de voltooide verbouwing, genieten de bewoners elke avond van de stad die glinstert in de avondzon.

Lees verder

25 June 2023

Uitvoering: woonhuis te Den Haag

De start van de bouw is begonnen voor dit woonhuis in Den Haag. Grotendeels is het intern nu gesloopt en zien we een leeg canvas voor ons. Euroconstruct gaat de aankomende tijd verder met het realiseren van alle nieuwe plannen voor de woning.

Lees verder

19 June 2023

Fotografie: Herenhuis te Kralingen

Fotografe Nicole Rodenburg heeft ons geholpen dit klassieke herenhuis op beeld te zetten. Zie het project op onze projectpagina voor meer foto’s en lees verder over de gerealiseerde renovatie!

Lees verder

12 June 2023

Fotografie: Dijkwoning te Rotterdam

Onze opdrachtgevers te Rotterdam genieten al weer enige tijd van de uitgevoerde renovatie. Hier een sneak preview van de realisatie, binnenkort meer!Voor meer informatie, zie onze projectpagina.  

Lees verder

9 June 2023

Terugblik: Villa Wassenaar

Op een prachtige plek in Wassenaar staat deze statige villa. Waar we in 2021 zijn begonnen met de plannen en tekeningen, wonen onze opdrachtgevers alweer bijna een jaar in hun gerenoveerde villa. We brachten ze een bezoek om te luisteren naar hoe alles ze is vergaan.

Lees verder

5 June 2023

Projectbezoek in Voorschoten

Voor onze opdrachtgevers uit Voorschoten zijn de getekende plannen van FOAM gerealiseerd met de hulp van aannemer Euroconstruct. De bewoners van de vrijstaande villa verblijven alweer enige tijd op hun nieuwe plek. Afgelopen mei zijn we langs gegaan voor een projectbezoek om te kijken naar het eindresultaat.

Lees verder

15 May 2023

Fotografie Villa Wassenaar

Onze opdrachtgevers te Wassenaar genieten al weer enige tijd van de totaalrenovatie uitgevoerd in 2019 door FOAM en aannemer Bouwlinq. Afgelopen april zijn we langs geweest met fotografe Nicoline Rodenburg om deze markante, rietgedekte villa op de foto te zetten. Zie het gehele project op onze projectpagina.

Lees verder

8 May 2023

Fotografie Nieuwe Schoolstraat

Het historische pand aan de Nieuwe Schoolstraat, een voormalige balletschool in het hart van Den Haag, is gerenoveerd naar een sfeervol herenhuis. Het gebruik van bestaande elementen tegenover stevige ruimtelijke ingrepen, maken samen een speels plan. Na het ontwerpvoorstel heeft FOAM, in samenwerking met Euroconstruct als aannemer, Avenue als interieurontwerper en Koak Design als interieurbouwer, de uitvoering begeleid.

Afgelopen maart zijn de foto’s gepubliceerd van het project in Den Haag, het eindresultaat is te bekijken op onze projectpagina.

 

Lees verder

4 April 2023

Vordering in De Kapel

In het centrum van Rotterdam wordt nieuw leven geblazen in een monumentaal pand. Aannemer Koers is hard bezig met het realiseren van de getekende plannen van FOAM. De vier appartementen in de voormalige Kapel van de Rotterdamse School mogen binnenkort al hun bewoners verwelkomen.

Meer informatie over het project is te vinden tussen onze werken op de projectpagina.

Lees verder

4 April 2023

In ere herstellen van Rijksmonument DH

Het Rijksmonument uit 1887 in Den Haag is toe aan een renovatie van zowel exterieur als interieur. In het ontwerp voor de totaalrenovatie wordt de woning weer in de oude luister hersteld.

Lees verder

3 April 2023

Fotografie: open leefruimte te Wassenaar

Voor het ontwerp van de woning in Wassenaar is het plafond open gewerkt om het prachtige spant tevoorschijn te halen. De woonkamer en keuken worden nu voorzien van licht en ruimte door de nieuwe daklichten en de hoogte die gerealiseerd is. De nieuwe keuken van Keukenstudio Voorschoten maakt het geheel af. Het resultaat mag er zijn!Bekijk onze projectpagina voor meer informatie over het project! 

Lees verder

21 March 2023

Hoekwoning in Hillegersberg

Het werk in Hillegersberg is alweer een tijdje bewoond door onze opdrachtgevers. Het woonplezier is verhoogd door de uitbreiding van de keuken en leefruimte in de kap. FOAM ging langs om het opgeleverde werk te bekijken.

Lees verder

Laatste artikel bereikt