Nadat de renovatie van haar appartement in Rotterdam Hillegersberg was afgerond was er voor onze opdrachtgeefster nog één doorn in het oog in haar interieur: de inmiddels 30 jaar oude bergkast die ook na de renovatie weer was teruggezet. Na een eerste kennismaking via 'Architect aan tafel' is een strak opbergmeubel ontworpen. Naast praktische opbergruimte bestaat het midden van de kast uit een open gedeelte, waarin ruimte is voor kunst, maar wat ook kan dienen als extra ruimte om te serveren bij etentjes. De kast is verder voorzien van spots en wandcontactdozen, zodat ook printers en opladers niet langer in het zicht blijven liggen.


De kleur van de fronten komt overeen met die van de wanden in het appartement. De blauwe kleur in het midden is uitgezocht bij de reeds aanwezige kleuren in het interieur. De binnenkant van de kast is in eiken afgewerkt, passend bij de visgraat vloer.

Het ontwerpen van een verbouwing gaat voor ons verder dan het bouwkundige: indien gewenst denken we graag mee over passende oplossingen voor het interieur, zoals maatwerk kasten, keukens en badkamers. Juist deze puntjes op de 'i' maken een verbouwing uniek, en zorgen ervoor dat bewoners zich direct thuisvoelen in hun 'nieuwe' woning.


Jaar
2014  
Locatie
Rotterdam  
Projectontwerpers
Joren Vis  
Opdrachtgever
Particulier  
Status
Gerealiseerd  
Interieurbouw
R-design interieurbouw