Nieuws van FOAM architecten

Updates van de bouwplaats, nieuw werk, onze inspiratie en ander nieuws.
Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

26 October 2011

Onverwachte plekken, bijzondere ervaringen

Een volle week die gewijd wordt aan één van Nederlands grootste exportproducten: van 22 t/m 30 oktober 2011 staat Eindhoven wederom in het teken van het ontwerp van eigen bodem. Op vier verschillende locaties, die in lijn met het evenement tot 'Areas' zijn omgedoopt, geven ontwerpers uit alle lagen van het vakgebied de stad een nieuw gezicht en geluid. De Dutch Design Week viert dit jaar haar 10-jarige jubileum, en blijkt wederom het bezoeken meer dan waard!

Lees verder

20 April 2012

FOAM wint Woensel West Wedstrijd

Met gepaste trots kunnen we meedelen dat we met onze inzending 1 Bedroom Hotel één van de winnaars van de Woensel West Wedstrijd zijn! Voor deze prijsvraag maakten we ruim drie maanden geleden een ontwerp voor een hotel met slechts één exclusieve slaapkamer in de wijk Woensel West in Eindhoven.

Lees verder

20 April 2012

Bekendmaking winnaars Woensel West Wedstrijd

Een maand geleden kregen we te horen dat we genomineerd waren voor de Woensel West Wedstrijd. Voor deze prijsvraag maakten we ruim drie maanden geleden een ontwerp voor een hotel met slechts één exclusieve slaapkamer in de wijk Woensel West in Eindhoven: 1 Bedroom Hotel. Vandaag werden de winnaars van de prijsvraag bekend gemaakt op een passende locatie in Eindhoven, de Edisonstraat in Woensel West. Helaas viel ons ontwerp niet in de prijzen, dus bij deze willen we de winnaars van harte feliciteren. Natuurlijk hebben we onze inzending 1 Bedroom Hotel wel opgenomen in ons portfolio. Benieuwd naar de beelden en het verhaal achter het ontwerp? Neem dan snel een kijkje bij het project

Lees verder

4 May 2012

Enjoy the crisis!

Donderdag 3 mei stond voor ruim 100 bouwkunde studenten van de TU Eindhoven in het teken van de crisis. Onder het motto ‘Enjoy the crisis’ organiseerde studievereniging CHEOPS een symposium waar sprekers als Arnold Heertje en Rudy Stroink de huidige economische recessie bediscussieerden. Om de studenten niet alleen te laten luisteren, maar juist ook actief te laten meedenken over oplossingen, stond het middagprogramma in het teken van workshops. Naast bureau M.E.S.T., eveneens uit Rotterdam, gaf FOAM hier een workshop over ondernemen in de crisis. 

Lees verder

31 October 2023

DDW tour met Broeinest

Afgelopen week was weer de jaarlijkse DDW (Dutch Design Week) in Eindhoven, een grootschalig negendaags evenement waarbij design in allerlei facetten centraal staat. Ook FOAM bracht dit jaar een bezoek aan het evenement. De georganiseerde fietstour van Broeinest bracht ons langs alle verschillende facetten van ‘hospitality’, denk hier bijvoorbeeld aan bijzondere materialen of comfortabele meubels. Een erg inspirerende en vooral ook leuke dag!

Lees verder

  • <
  • Notice (8): Undefined index: pageCount [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 721]
  • >
Laatste artikel bereikt
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 636]
Notice (8): Undefined index: limit [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 639]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 640]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 641]
Notice (8): Undefined index: page [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 657]
Notice (8): Undefined index: current [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 659]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 660]