Begin 2012 hebben we “Architect aan tafel” in de markt gezet als een nieuwe dienst van FOAM, gericht op de particulier. Eerder schreven we al over onze zakelijke diensten, specifiek voor makelaars: de verkoopimpressies en Architect @ bezichtiging. Met Architect aan tafel willen we particulieren op een snelle en verfrissende manier direct nieuw inzicht geven in hun woonwensen. 

Architect aan tafel

Het product is laagdrempelig en heeft een dito prijs, waardoor het mogelijk is om onze expertise als architect al in een eerder stadium van de besluitvorming aan te bieden. Anders gezegd: vaak komt de architect pas om de hoek kijken als mensen al een besluit genomen hebben over de ver-, aan- of nieuwbouw. Architect aan tafel biedt juist advies in het stadium waarin dit besluit nog genomen moet worden. 

Schetsen geven inzicht in de mogelijkheden

De brainstormsessie van Architect aan tafel is gericht op drie pijlers: we leveren direct resultaat (1), bij de mensen thuis aan de keukentafel (2), voor een vaste, lage prijs (3). Een combinatie die zoveel mogelijk zekerheid en duidelijkheid geeft voor onze klanten.

Tot dusver bracht Architect aan tafel ons op de meest uiteenlopende plekken van het land: van Driezum (Friesland), Heemskerk en Apeldoorn tot letterlijk om de hoek in Rotterdam. De variatie in onderwerpen die ter tafel kwamen was minstens net zo groot. We adviseerden over duurzame renovatie, aan- en verbouwingen, maar ook over de aanschaf van meubels en keukens, en werden er (vele) zolders en slaapkamers opnieuw ingedeeld. 

Benieuwd naar Architect aan tafel? Lees er meer over op Architectaantafel.nl