Een paar blogs geleden vertelden we al dat we bezig waren met een promotiecampagne die de woningmarkt een goede impuls zou kunnen geven. Inmiddels zijn we een aantal weken verder en heeft deze impuls concreet gestalte gekregen. We hebben een bezoek gebracht aan een makelaarskantoor in Rotterdam dat een groot aantal woningen in haar bestand heeft die in hun huidige staat erg moeilijk te verkopen zijn. Zodoende is het 'WoonGoldLabel' in het leven geroepen: fraai gerenoveerde woningen op bijzondere plekken in Rotterdam.

Een nieuwe indeling laat de oude situatie ver achter zich

De plannen voor deze renovaties klinken erg goed en veelbelovend, maar voorlopig moeten potentiële kopers het doen met de vaak slechte staat van de woningen. Dit is het moment waarop FOAM om de hoek komt kijken: voor een tweetal woningen maakten we al impressies en plattegronden en waarschijnlijk volgen er snel meer.

De huidige situatie...

En het door FOAM gevisualiseerde eindresultaat

De impressies laten zien hoe de woningen er na de renovatie uitzien en geven potentiële kopers een blik in de nabije toekomst. Niet alleen in plattegronden, maar juist ook in driedimensionale beelden die laten zien wat de woning in haar mars heeft. 

Benieuwd naar de woningen en overige impressies? Op de website van het WoonGoldLabel vind je alle afbeeldingen van woning 1 en woning 2.