Het zal de vaste volgers van onze blog, Tweets en LinkedIn niet ontgaan zijn: per 1 maart hebben we onze intrek genomen in de Creative Factory! De kasten zitten eindelijk in elkaar en hebben zich naar tevredenheid gevuld met de inhoud van onze persoonlijke boekenkasten, die er een stukje slanker op geworden zijn. De lampen hangen rustig boven werkbladen waar onze nieuwe ontwerpen het levenslicht zullen zien en ook het logo van FOAM heeft een eigen plek weten te bemachtigen. Alles is klaar voor een frisse start, en we hebben er zin in! Maar niet voordat we terugkijken naar een eerder project, dat op bijzondere wijze werd afgesloten.

FOAM @ Creative Factory

In december van vorig jaar gaven we een kijkje in onze keuken waarin het ontwerpproces van een appartement in Maastricht werd toegelicht. De woning, die op dat moment nog verbouwd werd, is inmiddels opgeleverd en onze opdrachtgevers hebben er met veel plezier hun intrek genomen. Nu ook de laatste details zijn afgerond werd het tijd voor een bezoek aan het zuiden waar we een bijzondere dag beleefden tussen de ruimtes, wanden en meubels die we van binnen en buiten kennen, maar nu voor het eerst 'in het echt' mochten ontmoeten. Benieuwd naar het eindresultaat? De foto's volgen begin volgende week, maar hieronder alvast een voorproefje van Woning Bouw!

Het gerealiseerde appartement in Maastricht

Nog nagenietend van het bezoek aan onze eerst gerealiseerde woning worden inmiddels weer nieuwe plannen gemaakt om de frisse start in de Creative Factory kracht bij te zetten. De eigen ruimte waar we nieuwe samenwerkingsverbanden kunnen starten zal vanavond voor het eerst goed gevuld worden met diverse collega's, waarmee we de mogelijkheden van een multidisciplinair team gaan verkennen dat deel wil nemen aan de 11e editie van Europan. Een nieuw avontuur staat op het punt om van start te gaan, en we blijven ze uiteraard graag met jullie delen. Niet alleen via de blog, maar ook met een kop koffie en het uitzicht over Rotterdam. De routebeschrijving staat inmiddels op onze site, dus kom snel eens langs om onze keuken te ontdekken of om nieuwe mogelijkheden tot samenwerken te verkennen!