In een maatschappij die steeds individueler en afstandelijker dreigt te worden, lijkt de rol van de persoonlijke naam steeds vaker te worden overgenomen door het anonieme nummer. Een willekeurige cijferreeks bepaalt wie je bent, waar je woont en wat je bloedgroep is. Bij het afsluiten van een contract krijgen we een eigen klantnummer, een beginnend student aan de TU een studentnummer; het liefst twee, om het nog makkelijker te maken. Achterblijven konden we niet, wilden we niet. En zo werd, op de laatste dag van 2009, ook FOAM een nummer. En wat zijn we er trots op!

Het V.O.F.-contract wordt getekend

We schrijven 31 december 2009, als op de Mathenesserdijk in Rotterdam de champagne een kleine zeven uur te vroeg open gaat en we samen proosten. Op 4 ontwerpers, op 8 cijfers, op 1 bedrijf. En bovenal, op de ontelbare jaren die nog komen gaan. Sinds 1 januari 2010 staat FOAM officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, en gaan we écht van start! Wat jaren een droom was, is werkelijkheid geworden. Het V.O.F.-contract is getekend, ons KvK-nummer bekend en het BTW-nummer zweeft op het moment van schrijven nog ergens tussen de Belastingdienst en ons postadres. Bezoek het handelsregister van de KvK, en ontdek zelf het bedrijf achter nummer 24481333.

Mooier had 2010 voor ons niet kunnen beginnen, en benieuwd naar alles wat komen gaat weten we in ieder geval zeker dat het een prachtig jaar gaat worden. FOAM wenst ook jou een geweldig 2010 en neemt je ook dit jaar weer graag mee, op reis 24481333!