Jammer... Zo’n leuke nieuwe blog, maar waarom nu geen mogelijkheid om jouw mening over onze stukjes met ons en de andere bezoekers te delen? Vonden wij ook erg jammer, dus vandaar dat je vanaf nu naar hartelust kunt reageren op elke blog van FOAM.

Zonder ingewikkelde code geen reacties

Reageren is makkelijk: geef je naam, e-mail adres (die laten we niet zien aan andere bezoekers), eventueel een website en natuurlijk vooral je reactie op, en hij komt onder de blog te staan. Als je in plaats van het anonieme silhouet liever een eigen plaatje naast je reactie wilt laten zien kun je een profiel aanmaken op gravatar.com: als je op onze site met hetzelfde e-mail adres reageert als die van je registratie op gravatar zul je naast je reactie jouw gravatar-avatar zien. Als klap op de vuurpijl zul je daarna ontdekken dat er nog veel meer blogs met gravatar werken, en dat dus ook daar je afbeelding zal verschijnen.

Wij reageren zelf natuurlijk graag weer op jullie feedback: onze reacties kun je herkennen aan de lichtblauwe achtergrond. Maar genoeg geschreven nu, kom maar op met die reacties!