Onze dienst Architect aan tafel heeft afgelopen zaterdag de krant gehaald! In het Algemeen Dagblad (Rotterdam editie) is een uitgebreid artikel gewijd aan onze laagdrempelige dienst voor particulieren die stoeien met (ver)bouwplannen. Tijdens een Architect aan tafel sessie maken we plannen en schetsen voor een mogelijke verbouwing en geven we verrassend advies over een nieuwe indeling en uitstraling. Voor het artikel dat in het Algemeen Dagblad verscheen bezochten we de familie Nieuweboer uit Rotterdam. Zij wilden graag meer praktische leefruimte in hun woning, wat resulteerde in een bijzondere aanbouw die volledig in hout gematerialiseerd werd.  

Het artikel over Architect aan tafel, zoals dat afgelopen zaterdag in de krant verscheen 

We hebben de dienst Architect aan tafel in het leven geroepen om particulieren met veranderende woonwensen op een laagdrempelige manier advies te geven. Nu, een half jaar later, kijken we terug op een breed scala aan interessante brainstormsessies die we bij de mensen thuis aan de keukentafel hielden. Na een sessie bepaalt de klant het eventuele vervolgtraject: in sommige gevallen kunnen zij direct met de schetsen aan de slag, maar vaak is er ook behoefte aan een verdere uitwerking van de plannen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de familie Nieuweboer, waar we nu actief betrokken zijn bij het volledige bouwproces van hun aanbouw. 

Heb je ook verbouwplannen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ken je iemand die wel wat advies kan gebruiken? Neem dan eens een kijkje op de website! Of lijkt het je leuk om bij FOAM stage te lopen en zelf mee te werken aan verschillende verbouwingen? We hebben momenteel een vacature voor een HBO stagiar(e) vanaf 1 september. Op onze pagina met vacatures vind je er meer informatie over.