Met de feestdagen voor de deur is het een mooi moment voor een kleine terugblik op het afgelopen jaar FOAM. Naast onze intrek in de Creative Factory in Rotterdam, hebben we in 2011 weer mooie projecten mogen uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Interessante prijsvragen, diverse verbouwingen en zelfs online applicaties zijn dit jaar de revue gepasseerd. Om al deze projecten ook een plaats te geven op onze website, heeft het online portfolio deze week een kleine facelift gekregen. Een overzicht van nieuwe projecten op onze website:

De vernieuwde pagina 'over FOAM'  

De pagina ‘over FOAM’ bevatte al categorieën, maar vanaf nu is het ook mogelijk om hierop te klikken en de projecten die bij deze categorie horen te bekijken. Onder de noemer 'Interactieve media' realiseerden we voor het International Office van de Universiteit van Tilburg yourroomintilburg.com: een website en een administratief systeem waarmee buitenlandse studenten een kamer kunnen huren en zich kunnen inschrijven bij de verschillende faculteiten van de universiteit. 

Kamers zoeken op yourroomintilburg.com

En we deden meer in Tilburg. Zo was er in 2010 al de Tilburg University Cantus, waarvoor we de complete grafische vormgeving voor onze rekening namen. Ook dit jaar stond de TUC op de kalender en werd de opening van het academisch jaar weer in stijl gevierd. Een impressie van het evenement is vanaf nu hier te vinden op onze website. Voor de Tilburg University Summer School realiseerden we afgelopen zomer een duurzame huisstijl in de vorm van diverse brochures voor binnen- en buitenlandse deelnemers. Bekijk de ontworpen producten, inclusief promotiefilm, hier.

In de categorie ‘Interieur en verbouwingen’ maakten we een ontwerp voor een verbouwing van een zolderverdieping in Voorburg. Onze opdrachtgever had zijn intrek genomen in het voormalige huis van zangeres Anouk en wilde de geluidsstudio graag vervangen door een ruimtelijke zolderverdieping met een extra badkamer en genoeg bergruimte. Benieuwd wat we ervan gemaakt hebben? Kijk dan snel hier. In Groot Ammers zorgden we voor een op maat gemaakt interieurontwerp van een woonkamer, zonder dat de woning hiervoor uitgebouwd hoefde worden. Het ontwerp gaat zorgvuldig om met elke vierkante meter en wordt de komende maanden gerealiseerd.

Het ontwerp voor de nieuwe zolderverdieping in Voorburg

Een mooi moment om af te sluiten en uit te kijken naar een nieuw jaar FOAM. Vanuit Rotterdam bedanken we iedereen voor een inspirerend 2011 en zien we jullie graag in 2012 weer terug. 

Fijne feestdagen!