In een eerdere blog hadden we het al over een op handen zijnde promotiecampagne met betrekking tot de woningmarkt. Inmiddels heeft deze campagne aardig vorm gekregen: er zijn kaarten gemaakt, brochures gedrukt en er is een gedeelte van onze website ingericht voor makelaars. De diensten en producten die we aanbieden haken in op de actuele problematiek op de woningmarkt. Woningen worden maar moeilijk verkocht en staan maanden, soms jaren te koop. FOAM biedt hiervoor een aantal concrete oplossingen waar makelaars, maar ook particulieren en potentiële kopers, baat bij hebben.

De mogelijkheden van een woning in beeld gebracht

Met verkoopimpressies laten we de verborgen kwaliteiten van moeilijk te verkopen woningen zien, zodat kopers een beter beeld krijgen van de mogelijkheden van een woning. Vaak is het lastig om door de bestaande situatie heen te kijken, terwijl deze met een aantal kleine aanpassingen veel inzichtelijker wordt. Met krachtige beelden spreekt dit ineens veel meer tot de verbeelding.

Tijdens een bezichtiging worden er schetsen gemaakt
Ook vergezellen we potentiële kopers tijdens de zoektocht naar een perfecte woning. Met architect @ bezichtiging geven we ter plaatse advies over de mogelijkheden van een woning, eventuele verbouwingen en interieurstyling. Naast dit advies worden ook meteen schetsen gemaakt die op een heldere manier laten zien wat er mogelijk is met de woning.

Kijk voor meer voorbeelden en aanvullende informatie over de producten en diensten op de speciaal ingerichte website.