Dinsdag 22 en woensdag 23 november aanstaande staat de faculteit Bouwkunde op de TU Eindhoven in het teken van de Bouwkunde Bedrijvendagen, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij studenten in contact worden gebracht met het bedrijfsleven. Door middel van diverse lezingen en workshops worden actuele thema's uit de praktijk aangesneden en krijgen de studenten de kans om met de bedrijven in gesprek te gaan. Onder de noemer 'Inspiring Futures' zijn een aantal alumni uitgenodigd om een lezing te geven over hun ervaringen in de beroepspraktijk, en ook FOAM is gevraagd om hier te komen spreken.

FOAM @ Bouwkunde Bedrijvendagen

Op dinsdag 22 november geven we van 14:30 tot 15:00 een lezing in de Trappenzaal van Vertigo, waarbij we onze ervaringen als startend architect én ondernemer zullen delen. Hoe kijken wij aan tegen de veranderende positie van de architect, en hoe kunnen we eigen kansen creëren in een tijd waarin concurreren vrijwel onmogelijk lijkt? In het verlengde van de lezing geven we een dag later, woensdag de 23e, van 14:00 tot 15:00 een workshop waarbij we samen met de deelnemers op zoek gaan naar een een nieuwe invulling van het architectenvak. 

Interesse om onze lezing bij te wonen, toevallig in de buurt of op zoek naar een excuus om een middag vrij te nemen? Kom dan volgende week zeker langs op de TU Eindhoven!