2011 is bijna 3 weken oud, en als deze eerste weken een voorbode vormen voor de 49 die nog komen gaan dan belooft het een interessant jaar te worden. Na de oplevering van de nieuwe website hebben we niet stil gezeten maar zijn een aantal frisse bewegingen in gang gezet. Nieuwe projecten en diensten dienen zich aan, en ook een fysieke beweging van het bureau lijkt aanstaande. Een update over het begin van ons tweede levensjaar.

De eerste promotiecampagne van 2011

Met de realisatie van een appartement in Maastricht (link: Woning Bouw) werd ons eerste jaar in stijl afgesloten. Momenteel worden de laatste details in de woning afgerond, en dus laat een uitgebreide fotoshoot nog even op zich wachten. Begin volgende maand verwachten we de foto's hier te kunnen publiceren, dus houdt de website in de gaten of volg ons via Twitter (link: Twitter). Mogelijk krijgt het project een vervolg in hartje Amsterdam, waar een 60 jaar oude woning in de Jordaan vraagt om een verbouwing deze week de eerste gesprekken met de mogelijke opdrachtgevers gevoerd zijn. Daarnaast wordt momenteel gewerkt aan het ontwerp voor een bedrijfshal in Westerhoven (link: Google Maps), waar een groothandel in groenten en fruit op zoek is naar een nieuw onderkomen dat efficiënte en esthetische kwaliteiten optimaal weet te combineren.
Waar de eerste opdrachten van het nieuwe jaar ons spontaan wisten te vinden, blijven we ook zelf op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen en opdrachtgevers. Met een promotiecampagne en bijbehorende website (link: diensten voor makelaars) hebben we een nieuw pakket aan diensten ontwikkeld waarmee we de woningmarkt een stukje de goede kant op willen bewegen. Een beweging die we ook door willen voeren binnen de het eigen bureau, waar de kans steeds groter wordt dat we op korte termijn onze werkzaamheden in een nieuwe omgeving voort gaan zetten. Op zoek naar synergie en een verdere ontwikkeling als ontwerper en ondernemer zijn onze ogen gevallen op een bijzondere plek in Rotterdam. De krabbels zijn nog niet gezet, maar de kriebels in de buik bij het zien van een voormalige graansilo (link: Creative Factory) worden met de dag sterker… Wordt vervolgd!

Met de realisatie van een appartement in Maastricht werd ons eerste jaar in stijl afgesloten. Momenteel worden de laatste details in de woning afgerond, en dus laat een uitgebreide fotoshoot nog even op zich wachten. Begin volgende maand verwachten we de foto's hier te kunnen publiceren, dus houdt de website in de gaten of volg ons via Twitter zodat je niets hoeft te missen! Mogelijk krijgt het project een vervolg in hartje Amsterdam, waar een 80 jaar oude woning in de Jordaan vraagt om een verbouwing en deze week de eerste gesprekken met de mogelijke opdrachtgevers gevoerd zijn. Daarnaast wordt momenteel gewerkt aan het ontwerp voor een bedrijfshal in Westerhoven, op zoek naar een nieuw onderkomen voor een groothandel in groenten en fruit dat efficiënte en esthetische kwaliteiten optimaal weet te combineren.

Hoewel deze eerste opdrachten van het nieuwe jaar ons spontaan wisten te vinden, blijven we ook zelf op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen en opdrachtgevers. Met een promotiecampagne en bijbehorende website hebben we een nieuw pakket aan diensten ontwikkeld waarmee we de woningmarkt een stukje de goede kant op willen bewegen. Een beweging die we ook door willen voeren binnen het eigen bureau, waar de kans steeds groter wordt dat we op korte termijn onze werkzaamheden in een nieuwe omgeving voort gaan zetten. Op zoek naar synergie en een verdere ontwikkeling als ontwerper en ondernemer zijn onze ogen gevallen op een bijzondere plek in Rotterdam. De krabbels zijn nog niet gezet, maar de kriebels in de buik bij het zien van een voormalige graansilo worden met de dag sterker… Vanuit de nieuwe of de vertrouwde omgeving: wordt vervolgd!

De volgende stap van FOAM?