Deze hoekwoning nabij het centrum van Wassenaar staat op een ruim perceel met veel mogelijkheden tot uitbreiding. Want hoewel de woning op de bovenste twee verdiepingen goed voldoet aan de wensen van de opdrachtgever, is er op de begane grond behoefte aan meer ruimte. Om zoveel mogelijk vierkante meters toe te voegen is een aanbouw ontworpen over de gehele breedte van de woning aan de achterzijde, inclusief de bestaande uitbouw aan de zijkant. 


De nieuwe aanbouw mag constrasteren met de bestaande woning, maar wordt als één geheel beschouwd met de bestaande uitbouw aan de zijkant. Deze laatste krijgt een metamorfose zodat nauwelijk opvalt dat deze er al stond voor de verbouwing. In de nieuwe aanbouw bevindt zich een grote open keuken met kookeiland en een eetkamer. De bestaande keuken blijft als ruimte gehandhaafd en doet dienst als bijkeuken en study. 


Jaar
2015  
Projectontwerpers
Sander Bouw, Joren Vis  
Opdrachtgever
Particulier  
Status
In uitvoering  
Aannemer
ConduBouw  
Constructeur
Buro Storm  
Interieurbouw
R-Design