Nieuws van FOAM architecten

Updates van de bouwplaats, nieuw werk, onze inspiratie en ander nieuws.
Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

30 August 2011

De zomer voorbij

Na een vijftal weken van vakanties, waarbij we één voor één hebben genoten van de Italiaanse of Nederlandse cultuur, is de bezetting in de Creative Factory weer compleet. Hoewel het weer zich dit jaar niet van haar beste kant heeft laten zien en de regen ons uitzicht op de bouw van OMA's 'De Rotterdam' regelmatig wist te verstoren, kijken we toch terug op een mooie zomer. Een zomer waarin verschillende projecten werden afgerond en nieuwe opdrachten zijn gestart. Hoogste tijd voor een update in een rondje Nederland!

Lees verder

29 October 2013

Definitief ontwerp woning Zeeheldenkwartier gereed

In Den Haag wordt binnenkort gestart met de door ons ontworpen verbouwing van een herenhuis in het Zeeheldenkwartier. Door middel van een grootscheepse renovatie wordt de woning, waar de tijd al een jaar of 30 heeft stilgestaan, weer helemaal up-to-date gebracht. Lees meer over dit project op de bijbehorende projectpagina.

Lees verder

3 February 2014

Kastenwand Rotterdam

Niet alle werken die we ontwerpen zijn even groot, maar vaak zijn de kleine puzzels minstens zo leuk. Voor een opdrachtgever uit Rotterdam zijn we de afgelopen tijd druk in de weer geweest om een voor haar ideale kastenwand te ontwerpen. Het ontwerp is inmiddels afgerond en de kast zal dit voorjaar gerealiseerd worden.

Lees verder

19 November 2015

Van zolder naar studio

Met in het midden een centraal meubel waarin de toegangsdeur, veel opbergruimte én een aparte badkamer zijn 'verborgen'. Bekijk hier het project.

Lees verder

19 June 2023

Fotografie: Herenhuis te Kralingen

Fotografe Nicole Rodenburg heeft ons geholpen dit klassieke herenhuis op beeld te zetten. Zie het project op onze projectpagina voor meer foto’s en lees verder over de gerealiseerde renovatie!

Lees verder

9 November 2023

Projectfotografie: Huis aan Zee

Afgelopen september zijn we op projectbezoek geweest in de Vogelwijk in Den Haag. Dat lieten we jullie weten via onze nieuwsberichten. We hebben geduldig gewacht op de foto’s en die zijn nu eindelijk binnen! Willen jullie ook de foto’s zien en meer weten over dit project? Neem dan snel een kijkje op onze projectpagina.

Lees verder

13 November 2023

Projectfotografie: Herenhuis Den Haag

Voor onze opdrachtgever in Den Haag hebben we dit statige herenhuis van eerste schets tot de oplevering kunnen begeleiden, met als resultaat een duidelijk leesbaar geheel. Fotografe Myrthe Slootjes heeft deze totaalrenovatie prachtig op beeld weten te krijgen. Wil je meer weten over dit project? Bekijk dan snel onze projectpagina.

Lees verder

7 November 2023

Projectfotografie: Geschakelde villa Kralingen

Voor onze opdrachtgevers in Rotterdam hebben we deze geschakelde villa van architect J.P.L. Hindriks volledig kunnen begeleiden. Een belangrijk element in het ontwerp is de nieuwe aanbouw, die de villa een eigentijds gezicht geeft zonder afbreuk te doen aan de originele elementen. Wil je meer weten deze totaalrenovatie? Bekijk dan snel onze projectpagina en neem een kijkje hoe fotografe Myrthe Slootjes deze villa op de foto heeft gekregen.

Lees verder

  • <
  • Notice (8): Undefined index: pageCount [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 721]
  • >
Laatste artikel bereikt
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 636]
Notice (8): Undefined index: limit [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 639]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 640]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 641]
Notice (8): Undefined index: page [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 657]
Notice (8): Undefined index: current [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 659]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 660]