Nieuws van FOAM architecten

Updates van de bouwplaats, nieuw werk, onze inspiratie en ander nieuws.
Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

1 May 2015

Nieuw werk: Villa Wassenaar

Voor deze statige villa in Wassenaar ontwerpt en begeleidt FOAM architecten een ingrijpende verbouwing waarmee de villa weer up-to-date wordt gemaakt.

Lees verder

12 August 2015

Werkzaamheden landhuis Wassenaar gestart

In Wassenaar is de aannemer inmiddels gestart met de werkzaamheden. De villa wordt geheel gerenoveerd en voorzien van een nieuwe aanbouw.

Lees verder

6 November 2015

Voortgang landhuis Wassenaar

In Wassenaar vordert het werk aan de door ons ontworpen verbouwing gestaag. De hele woning is gestript en wordt opnieuw afgewerkt, er komt een aanbouw met rieten kap en tot slot worden er grote vouwpuien in de keuken geplaatst om woning en tuin één te laten worden. Lees meer op de projectpagina.

Lees verder

6 November 2015

In uitvoering: aanbouw Wassenaar

In Wassenaar is de aannemer gestart met het realiseren van een door ons ontworpen aanbouw aan een jaren '50 woning. Naast het realiseren van de aanbouw zal ook de hele woning intern gerenoveerd worden.

Lees verder

21 December 2015

Update uit Wassenaar

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht is de aannemer nagenoeg klaar met de werkzaamheden aan het landhuis te Wassenaar. Op de verdiepingen is het werk al afgerond, en ook aan de begane grond wordt nu de laatste hand gelegd: de keuken wordt geplaatst en het plafond heeft hier al de (gewaagde) donkere kleur gekregen. Begin 2016 worden de puntjes op de i gezet en wordt de woning opgeleverd.

FOAM blijft ook na de (bouwkundige) oplevering nog bij de afronding betrokken: het maatwerk meubilair in de woning wordt nu verder ontworpen en in 2016 geplaatst.

Lees verder

10 February 2016

Nieuw werk: Zijdeweg Wassenaar

Eind vorig jaar startten we met het ontwerp van de totale renovatie van deze prachtige villa in Wassenaar. Inmiddels is de bouwvergunning aangevraagd en staat de aannemer klaar om begin maart aan te vangen met de werkzaamheden.

Lees verder

20 April 2016

Werk in uitvoering: Zijdeweg Wassenaar

In Wassenaar is de aannemer inmiddels gestart met het werk aan de Zijdeweg: het sloopwerk is nagenoeg klaar, waardoor op de plek waar ooit de begane-grondvloer zat een gapend gat naar de kelder is ontstaan. Hogerop in het huis wordt al gewerkt aan de opbouw van wat straks weer een up-to-date villa zal worden.

Lees verder

20 April 2016

Start uitvoering: Renovatie BCL10 te Wassenaar

Wederom in Wassenaar is de aannemer inmiddels gestart met de uitvoering van de interne renovatie van een ruime twee-onder-één-kap villa. Het project behelst de renovatie van de begane grond en eerste verdieping, inclusief het realiseren van een nieuwe keuken en badkamer. Tevens worden elektra, CV, verlichting weer helemaal up-to-date gebracht.

Lees verder

3 April 2023

Fotografie: open leefruimte te Wassenaar

Voor het ontwerp van de woning in Wassenaar is het plafond open gewerkt om het prachtige spant tevoorschijn te halen. De woonkamer en keuken worden nu voorzien van licht en ruimte door de nieuwe daklichten en de hoogte die gerealiseerd is. De nieuwe keuken van Keukenstudio Voorschoten maakt het geheel af. Het resultaat mag er zijn!Bekijk onze projectpagina voor meer informatie over het project! 

Lees verder

9 June 2023

Terugblik: Villa Wassenaar

Op een prachtige plek in Wassenaar staat deze statige villa. Waar we in 2021 zijn begonnen met de plannen en tekeningen, wonen onze opdrachtgevers alweer bijna een jaar in hun gerenoveerde villa. We brachten ze een bezoek om te luisteren naar hoe alles ze is vergaan.

Lees verder

  • <
  • Notice (8): Undefined index: pageCount [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 721]
  • >
Laatste artikel bereikt
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 636]
Notice (8): Undefined index: limit [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 639]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 640]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 641]
Notice (8): Undefined index: page [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 657]
Notice (8): Undefined index: current [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 659]
Notice (8): Undefined index: count [CORE/Cake/View/Helper/PaginatorHelper.php, line 660]